CURSUS

Wereldkeuken

cursusnummer: 21165

Officiële benaming: Koken / Gastvrij koken
Lestijden
80
Afstandsonderwijs
0%
Cursusnummer
21165
Cursusgeld
€ 180
Inschrijvingsgeld
€ 120
Gedeeltelijke vrijstelling
€ 24
Periode
18/09/25 - 11/06/26

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving. We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

MarkerBrugge - Sint-Andries

Uurrooster

Dag Datum Uur
donderdag 18/09/25 18:00-22:05
donderdag 02/10/25 18:00-22:05
donderdag 16/10/25 18:00-22:05
donderdag 13/11/25 18:00-22:05
donderdag 27/11/25 18:00-22:05
donderdag 11/12/25 18:00-22:05
donderdag 08/01/26 18:00-22:05
donderdag 22/01/26 18:00-22:05
donderdag 05/02/26 18:00-22:05
donderdag 05/03/26 18:00-22:05
donderdag 19/03/26 18:00-22:05
donderdag 02/04/26 18:00-22:05
donderdag 30/04/26 18:00-22:05
donderdag 28/05/26 18:00-22:05
donderdag 04/06/26 18:00-22:05
donderdag 11/06/26 18:00-22:05

Wat leer je in deze cursus?

Geniet in deze cursus Wereldkeuken van smaken uit de hele wereld! Frans, Aziatisch, Mediterraan, Indisch …

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!