- 2
- Hulpkok
45
cursussen

Deze lessen leiden tot het certificaat Hulpkok. De opleiding start met de basismodule Eenvoudige gerechten. Je zet je opleiding verder in de module Bistrogerechten: je bereidt er meer verfijnde gerechten om je gasten culinair te verwennen. Wil je je nog verder specialiseren, dan kan je de module Restaurant à la carte volgen om het certificaat van Kok te behalen.
Cursussen
Eenvoudige gerechten
BBQ vis, schaal- en schelpdieren
1

BBQ Zomers
1

Italiaans koken
2

Koken voor beginners
Meer info
Koken voor genieters
4

Mediterrane keuken
2

Themakoken
Meer info
Verfijnde gerechten
2

Visgerechten
Meer info
Vleesgerechten
Meer info
Weekmenu
Meer info
Wereldkeuken
6

Bistrogerechten
Bakken
1

Bistrogerechten met groenten en kruiden
1

Bistrogerechten met vis
6

Bistrogerechten met vlees
1

Bistronagerechten
Meer info
Italiaans koken 3
1

Koude keuken
1

Themakoken bistro
1

Themakoken vlees
Meer info
Vegetarisch koken
Meer info
Warme keuken
Meer info
Wild en gevogelte + zomerse gerechten
2

Diplomagerichte opleiding
Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog
behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De
combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.
Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!