- 2
- Hulpkok

Deze lessen leiden tot het certificaat Hulpkok. De opleiding start met de basismodule Eenvoudige gerechten. Je zet je opleiding verder in de module Bistrogerechten: je bereidt er meer verfijnde gerechten om je gasten culinair te verwennen. Wil je je nog verder specialiseren, dan kan je de module Restaurant à la carte volgen om het certificaat van Kok te behalen.
Cursussen
Eenvoudige gerechten
Bakken
1

BBQ wild en gevogelte
1

BBQ zomer
1

Dagelijks koken
3

Italiaans koken
2

Koken voor genieters
2

Luxe barbecue
1

Mediterrane keuken
3

Oosters koken
3

Themakoken
5

Wereldkeuken
6

Wereldkeuken 2
2

Bistrogerechten
Aziatisch koken
2

Bistrogerechten met groenten en kruiden
3

Bistrogerechten met vis
5

Bistrogerechten met vlees en gevogelte
1

Bistronagerechten
3

Thaise keuken
3

Themakoken vlees
1

Warme keuken
1

Diplomagerichte opleiding
Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog
behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De
combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.
Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!