OPLEIDING

Kinder- en tienerkleding

Mode en creatie

1 cursus

Vlotte outfits voor stoere kerels, prinsessenjurkjes voor je kleine meid of comfortabele kleertjes voor de allerkleinste sloebers leer je maken in de opleiding Realisaties kinder- en tienerkleding. Door zelf aan de slag te gaan met leuke stofjes en felle kleurtjes creëer je bovendien een originele outfit voor je kind of kleinkind waar iedereen jaloers op zal zijn. Stap voor stap leer je de afwerkingstechnieken aan onder professionele begeleiding van de leerkrachten en bovendien maak je de kleren op maat.

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar mode@cvoscala.be.

Vrijstellingsproeven

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor een of meerdere modules? Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Praktische info - materiaal

Ben je een starter? Dan hoef je niet meteen een naaimachine aan te kopen. Je leerkracht adviseert je graag over een goede prijs-kwaliteitsverhouding bij de aankoop van een naaimachine. Later in de opleiding is het wel beter als je je eigen naaimachine hebt. In de leslokalen zijn naaimachines, overlockmachines en strijkmateriaal beschikbaar. Werk je liever met je eigen naaimachine, breng ze dan gerust mee naar de les.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!