OPLEIDING

Huishoudhulp dienstencheques

Zorg

9 cursussen

De opleiding Huishoudhulp dienstencheques is een beroepsgerichte opleiding, zeer praktijkgericht en vormt een uitstekende voorbereiding om als huishoudhulp aan de slag te gaan.

Als huishoudhulp werk je vaak bij de mensen thuis en je voert allerlei huishoudelijke taken uit, zoals zorgen voor een nette en verzorgde woning, wassen en strijken, boodschappen doen en koken.

Indien je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen en moet je zelfstandig kunnen werken.

Hierna kan je werken voor dienstenchequebedrijven, strijkateliers, thuiszorgdiensten, poetsdiensten …

De opleiding Huishoudhulp dienstencheques zit integraal vervat in de opleiding Huishoudhulp zorg en heeft ook een aantal modules gemeenschappelijk met de opleidingen binnen het studiegebied Algemene personenzorg (Logistiek assistent in de zorg, Verzorgende en Zorgkundige).

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar personenzorg@cvoscala.be. Je kan ook deelnemen aan een van onze infosessies. Bekijk hier de planning en registreer je meteen.

Inschrijvingen voor deze opleiding zijn enkel mogelijk na het volgen van de infosessie of na een persoonlijk gesprek.

Hou me op de hoogte

Hou me op de hoogte Zijn de inschrijvingen voor de cursus waarin je interesse hebt al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden? Vul het formulier via deze link in. We contacteren je zodra deze cursus opnieuw wordt gepland.

Interesse in de opleiding.

Start september/februari.

Inschrijven? Volg eerst een infosessie en/of een persoonlijk gesprek.

Registreer je hier voor de infosessie

Diplomagerichte opleiding

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.

Klik hier voor meer informatie

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!