SCALA INFO

Nieuws

Cursusaanbod januari 2024

08/12/2023

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Of wil je iets bijleren in aangenaam gezelschap? Je kan je nu inschrijven voor een van de cursussen die starten vanaf januari 2024. We bieden talloze kwalitatieve lessen aan, zowel in de klas als online (@home), tijdens de week of in het weekend. Ontdek ons nieuwe cursusaanbod in de brochures van regio Brugge-Oostende en regio Kortrijk-Roeselare-Tielt en schrijf je in op deze site of op een van onze secretariaten!

Bekijk ons aanbod

Lees meer...

Vakfotograaf Oostende

22/06/2023

Met trots kondigen wij aan dat wij nu een officiële opleiding Vakfotograaf aanbieden in Oostende, specifiek in ons onderwijscentrum aan de Kroonlaan. Deze opleiding is ontworpen om de fundamentele en geavanceerde vaardigheden te bieden die nodig zijn om te excelleren in de steeds evoluerende wereld van de fotografie.

In deze cursus krijgt u de kans om uw technische kennis van fotografie te verdiepen, uw creatieve potentieel te ontketenen en een robuuste portfolio op te bouwen. De cursusinhoud bestrijkt een breed scala aan onderwerpen, waaronder belichting, compositie, lichtbewerking, studiofotografie en nog veel meer.

Bekijk onze opleiding

Lees meer...

Nieuw cursusaanbod voor september 2023!

10/05/2023

Het cursusaanbod voor september 2023 staat online. Schrijf je nu in!

Lees meer...

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!