Icoon Onze vakgebieden

Bekijk hier ons ruime aanbod aan opleidingen en modules.

VAKGEBIED Administratie

Volg een administratieve of commerciële opleiding en geef je carrière een nieuwe wending!

VAKGEBIED Chemie

Bij CVO Scala kan je kiezen tussen de opleiding Procesoperator chemie en Labotechnisch medewerker. Beide opleidingen worden diplomagericht aangeboden.

VAKGEBIED Culinair

Hou je van kokkerellen en gezellige etentjes onder vrienden en familie? Ben je gefascineerd door nieuwe smaken, verse kruiden en heerlijke aroma’s? Schrijf je dan in voor een van onze cursussen van het vakgebied Culinair. De lessen vinden wekelijks of om de 2 weken plaats.

VAKGEBIED Diploma Secundair Onderwijs

Met tweedekansonderwijs (TKO) kan je als volwassene je diploma secundair onderwijs alsnog behalen en je kansen op de arbeidsmarkt verhogen.

Je moet zowel de opleiding Aanvullende Algemene Vorming (AAV) als een diplomagerichte opleiding volgen.

Aanvullende Algemene Vorming + diplomagerichte opleiding = diploma secundair

Meer info
VAKGEBIED Fotografie

Leer technisch en inhoudelijk sterke foto’s maken in onze professionele opleidingen Vakfotograaf en Videobewerking.

VAKGEBIED Goudsmid

Welkom in de wondere wereld van het sieraden maken. Wil je graag de eeuwenoude ambacht van het goudsmeden ontdekken? Dan is deze cursus ideaal.

VAKGEBIED Maritiem

Is het je ambitie om een varend beroep uit te oefenen?
Dan is de opleiding Aspirant-officier STCW II/3 misschien iets voor jou.

VAKGEBIED Mode en creatie

CVO Scala biedt een grote waaier aan van mode- en creatieve opleidingen, waar je je inspiratie in kwijt kan. Wil je ook de laatste trends op de voet volgen? Heb je toffe ideeën, maar mis je de knowhow om eraan te beginnen? Wij zorgen voor een aangename werksfeer waarbij je onder professionele begeleiding allerlei technieken leert met de juiste werkmethodes. We maken je wegwijs in het gebruik van het juiste gereedschap, de juiste kleuren en materialen. Via klassikale demonstraties en individuele begeleiding leer je de nodige handelingen en kennis om tot een mooi zelfgemaakt resultaat te komen.

VAKGEBIED Nederlands tweede taal (NT2)

Wil je graag Nederlands leren? Dat kan bij CVO Scala in de klas of online. We hebben cursussen Nederlands in Brugge, Izegem, Knokke-Heist, Kortrijk, Menen, Oostende, Roeselare, Tielt en Torhout. Overdag of ‘s avonds; tijdens de week of in het weekend - je vindt zeker een cursus die bij je past!

VAKGEBIED Schoonheidszorgen

Bij ons kan je terecht voor een ruim aanbod aan opleidingen in het Studiegebied Lichaamsverzorging, van Schoonheidsspecialist tot Kapper.

VAKGEBIED Techniek

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen?

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte opleiding voor je hobby of werk?

Dan zijn onze technische opleidingen vast iets voor jou! Je krijgt les van vakspecialisten die je een degelijke theoretische basis en veel praktijkoefeningen geven.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!