OPLEIDING

Vastgoedassistent

Administratie

7 cursussen

Ontwikkel je kennis over vastgoed en immobiliën en word een veelzijdig aanspreekpunt voor kopers, verkopers en makelaars. Word vastgoedassistent!
De praktijkgerichte opleiding Vastgoedassistent bereidt je in een jaar tijd voor op een uitdagend takenpakket. Je leert de verkoop, verhuur en het beheer van vastgoed administratief ondersteunen, rekening houdend met de administratieve en juridische verplichtingen in de vastgoedsector. Je verdiept je in regelgeving, klantencontact en promotie. Op die manier kan je de vastgoedmakelaar op een efficiënte en professionele manier bijstaan in de werking van het vastgoedkantoor. Flexibiliteit, communicatieve vaardigheden en teamspirit zijn belangrijk in dit vak.
Heb je nog geen diploma secundair onderwijs? Met de opleiding Vastgoedassistent in combinatie met de opleiding Algemene Aanvullende Vorming (AAV) kan je het diploma secundair onderwijs behalen.
Tijdens de stagemodules breng je wat je hebt geleerd in de praktijk en bereid je je voor op een succesvolle carrière in de vastgoedbranche.

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar ondernemerschap@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Diplomagerichte opleiding

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.

Klik hier voor meer informatie

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!