CURSUS

Wild en gevogelte + Zomerse gerechten

cursusnummer: 13467

Officiële benaming: Hulpkok / Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Lestijden
80
Afstandsonderwijs
0%
Cursusnummer
13467
Cursusgeld
€ 195
Inschrijvingsgeld
€ 120
Gedeeltelijke vrijstelling
€ 24
Periode
06/09/23 - 29/05/24
MarkerTielt - Stationstraat

Uurrooster

Dag Datum Uur
woensdag 06/09/23 18:00-22:05 icon
woensdag 20/09/23 18:00-22:05 icon
woensdag 04/10/23 18:00-22:05 icon
woensdag 18/10/23 18:00-22:05 icon
woensdag 15/11/23 18:00-22:05 icon
woensdag 29/11/23 18:00-22:05 icon
woensdag 13/12/23 18:00-22:05 icon
woensdag 10/01/24 18:00-22:05 icon
woensdag 24/01/24 18:00-22:05 icon
woensdag 07/02/24 18:00-22:05 icon
woensdag 21/02/24 18:00-22:05 icon
woensdag 06/03/24 18:00-22:05 icon
woensdag 20/03/24 18:00-22:05 icon
woensdag 17/04/24 18:00-22:05 icon
woensdag 15/05/24 18:00-22:05
woensdag 29/05/24 18:00-22:05

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Diplomagerichte opleiding

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.

Klik hier voor meer informatie

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!