CURSUS

Italiaans koken

cursusnummer: 22790

Officiële benaming: Hulpkok / Eenvoudige vlees, - gevogelte en visgerechten
Lestijden
80
Afstandsonderwijs
0%
Cursusnummer
22790
Cursusgeld
€ 205
Inschrijvingsgeld
€ 180
Gedeeltelijke vrijstelling
€ 80
Periode
29/01/26 - 11/06/26

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving. We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

MarkerKoekelare - Da Vinci

Uurrooster

Dag Datum Uur
donderdag 29/01/26 09:00-13:05
donderdag 05/02/26 09:00-13:05
donderdag 12/02/26 09:00-13:05
donderdag 26/02/26 09:00-13:05
donderdag 05/03/26 09:00-13:05
donderdag 12/03/26 09:00-13:05
donderdag 19/03/26 09:00-13:05
donderdag 26/03/26 09:00-13:05
donderdag 02/04/26 09:00-13:05
donderdag 23/04/26 09:00-13:05
donderdag 30/04/26 09:00-13:05
donderdag 07/05/26 09:00-13:05
donderdag 21/05/26 09:00-13:05
donderdag 28/05/26 09:00-13:05
donderdag 04/06/26 09:00-13:05
donderdag 11/06/26 09:00-13:05

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!