CURSUS

Bistrogerechten met vis

Vakgebied Culinair / Hulpkok

Officiële benaming: Hulpkok / Bistrogerechten met vis

De cursus vindt plaats op deze 3 momenten/locaties

Wat leer je in deze cursus?

Deze cursus legt de nadruk op de bereidingstechnieken van een groot gamma aan recepten met vis, schaal- en schelpdieren. Hier maak je onder andere:

  • bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren
  • afleidingen van sauzen voor bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren
  • soepen op basis van vis, schaal- en schelpdieren Je leert werken met verschillende vissoorten, zoals wijting, pladijs, tongschar.

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Diplomagerichte opleiding

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.

Klik hier voor meer informatie

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!