CURSUS

NT2 - Vantage schriftelijk @home (3.2)

Nederlands tweede taal (nt2) / Nederlands (NT2) @home

Officiële benaming: Nederlands tweede taal - richtgraad 3 / NT2 - Vantage schriftelijk

De cursus vindt plaats op deze 2 momenten/locaties

Wat leer je in deze cursus?

Om in te stappen in NT2 Vantage schriftelijk (3.2) heb je een deelcertificaat van NT2 Threshold 1 schriftelijk (2.1) + NT2 Threshold 2 schriftelijk (2.2) + NT2 Threshold 3 schriftelijk (2.3) + NT2 Threshold 4 schriftelijk (2.4) nodig.

Heb je de juiste deelcertificaten niet?
Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld. Alle niveautesten worden op afspraak door het Agentschap Integratie en Inburgering afgenomen.

Bekijk hier enkele foto's

Meer info?

Meer info? Vul het formulier in.
Vous êtes francophone? Remplir le formulaire.
For information in English, fill out this form.

Volgde je nog nooit een cursus Nederlands tweede taal? Meld je dan eerst aan bij het Agentschap Integratie en Inburgering.

Missie

CVO Scala geeft je de kans om Nederlands te leren in een stimulerende en uitdagende omgeving. Op verschillende locaties bieden wij een uitgebreid en divers cursusaanbod aan. Ons enthousiast en geëngageerd team helpt je om een erkend certificaat te behalen en je kansen in onze snel evoluerende samenleving te vergroten.

Officieel certificaat

Onze modules zijn erkend door het departement onderwijs en zijn gekoppeld aan de niveaus van het Europees Referentiekader (ERK). Na het behalen van de doelstellingen krijg je een officieel (deel)certificaat dat een belangrijke troef kan zijn op de arbeidsmarkt.

Gestandaardiseerde test

Cursisten die een inburgeringscertificaat willen behalen en bij CVO Scala NT2 Richtgraad 1 volgen, kunnen vanaf november 2023 op het einde van Waystage een gestandaardiseerde test Nederlands afleggen. Momenteel is de test enkel voor het onderdeel lees- en schrijfvaardigheid. Cursisten krijgen de info over de data waarop de testen doorgaan en de organisatie van de testen via hun leerkracht.

Remediëring

Cursisten die een tijdje afwezig zijn geweest of die het wat moeilijk hebben in de klas, kunnen gratis remediëringslessen volgen. Op die manier zorgen we voor optimale slaagkansen voor al onze cursisten.

Leerplatform

Iedere NT2-cursist krijgt toegang tot Google Classroom, ons digitale leerplatform. Wie tijd en zin heeft, kan zijn of haar kennis van het Nederlands buiten de lessen optimaliseren.

Gratis krant

Lees hier gratis onze NT2-krant 'De Boterham', voor en door cursisten.

Activiteiten

Nederlands Tweede Taal in CVO Scala is meer dan les alleen. De leerkrachten van CVO Scala nemen hun cursisten regelmatig mee op (online) uitstap. Daarnaast organiseren we spelavonden, voordrachten …

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!