CURSUS

Photoshop 1 @home

Vakgebied Informatica / Opleiding Online cursussen

Wat leer je in deze cursus?

In het eerste deel van deze cursus, die volledig online (afstandsonderwijs) doorgaat, maak je kennis met de noodzakelijke basistechnieken, eigen aan het bewerken van digitale afbeeldingen. Wekelijks verschijnt er een videoles online, waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd. Met de voorbeeldfoto’s die je kan downloaden, kan je thuis alles meevolgen. Je kan zelf kiezen wanneer je de videoles bekijkt.

In het eerste deel leren we werken met selecties, lagen, laagmaskers, tekst, enz. Na het volgen van deze module ben je in staat om prachtige composities te maken. Het maken van een affiche, wenskaart, kerstkaart, fotocollage, het vervangen van een lucht of het verwijderen van een achtergrond zijn slechts enkele voorbeelden van wat je zal leren tijdens deze module.

Of je nu (hobby)fotograaf bent of gewoon mooie composities en montages wilt maken, iedereen kan aan de slag met deze cursus.

Meer informatie over deze cursus kan je vinden op deze website:

https://sites.google.com/cvoscala.be/photoshop/home

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!