OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Werken met Apple

Maak kennis met de verschillende Apple producten en het internet

  • Macbook
  • iPhone
  • iPad

In de verschillende cursussen maak je kennis met Mac, iPad, iPhone en leren we je de verschillende tools aan. 

Werken met een macbook 2

Voor deze tweede module van iMac initiatie moet je uiteraard deel 1 hebben gevolgd. Je bent al wat vertrouwd met het besturingssysteem van Mac, maar je mist nog de finesse van het werken in de iCloud en het synchroniseren van gegevens tussen je desktop, iPad en iPhone. Deze vaardigheden zal je nu verder ontwikkelen. Je leert ook uitnodigingen maken in kalender, kalenders delen en samen werken aan een document. 


Lees meer

Werken met een iPhone/iPad

In deze cursus maak je kennis met de wondere wereld van de iPad of iPhone. Je verkent in eerste instantie je toestel en leert ermee werken. Daarna tonen we je hoe je je toestel kunt personaliseren. Je leert surfen en zoeken op het wereld wijde web en je maakt kennis met verschillende app.

Lees meer

101 gratis Apps voor Android en Apple IOS

Heb je al enige ervaring met je tablet of smartphone. Heb je en toestel van Apple of een ander merk? Wil je nog meer inzicht krijgen in de grote diversiteit aan apps? Dan is de opleiding ‘101 apps’ iets voor jou! Je leert werken met diverse apps over uiteenlopende thema’s zoals fotobewerking, muziek, film, tijdschriften en folders, reizen, winkelen, sociale netwerken, bestandsbeheer, scannen van documenten, QR-code,...Ook kan je tijdens onze lessen gebruik maken van een tablet zodat je over geen eigen toestel moet beschikken. We testen de applicaties zorgvuldig uit en geven ook steeds enkele mogelijke toepassingen als voorbeeld. De module is heel praktisch gericht en heel divers. 

Lees meer