OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Social Media

Maak kennis met Facebook, Instagram, Twitter, ... We leren je een account aanmaken en beveiligen. Je leert posts plaatsen en posts beantwoorden. Je maakt albums aan en deelt albums. Je beheert als een volleert expert jouw social media. Je leert de do's en don'ts van social media zodat je stevig in je schoenen staat en gevaren kunt inschatten.

Social Media voor beginners

In deze cursus nemen we je als beginnend gebruiker meer doorheen de wereld van social media. We pikten er enkele uit voor jou en tonen je hoe je een account kunt aanmaken en beveiligen. Je leert een post te plaatsen en te beantwoorden. Je leert foto's up te loaden en te delen. We leren je veilig omgaan met social media en je leert je eigen pagina aanmaken. Je beheert je vrienden, ....

Lees meer

Social Media voor gevorderden

In de cursus gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden van social media. Bovendien maak je kennis met nog enkele social media's.

Lees meer

Social media voor zelfstandigen en bedrijven

Wil je van start gaan met social media voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging? Dan is de module Social media voor zelfstandigen en bedrijven iets voor jou.

Social media kunnen de zichtbaarheid en het bereik van je organisatie of bedrijf enorm vergroten: meer naambekendheid, goedkoop adverteren, meer bezoekers op je website, een verbeterde klantenservice, ... zijn maar enkele troeven. Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en andere social media hebben elk jaar meer gebruikers. Het zijn vandaag de dag de perfecte marketing- en communicatiekanalen. 

In deze module begeleiden we je bij het opzetten van social media voor jouw bedrijf. De volgende onderwerpen komen aan bod:   

- Een zakelijk pagina aanmaken en beheren op Facebook

- Posten op Facebook

- Als bedrijf aan de slag gaan met Messenger

- Adverteren via Facebook

- Statistieken analyseren op Facebook

- Campagnes maken en beheren met Facebook-advertentiebeheer

- Een Instagram Business-account aanmaken en beheren

- Posten op Instagram

- Adverteren via Instagram

- Statistieken analyseren op Instagram 

- Inleiding tot Twitter voor organisaties

- Inleiding tot Pinterest voor organisaties

In deze module hebben we ruim de tijd om social media voor jouw organisatie op te bouwen en om ondersteuning te geven bij tal van vragen en problemen.

Lees meer