OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Schoonheidsspecialist

Bezorg je ook graag iemand een mooi, verzorgd uiterlijk en een moment van relaxatie? Dan is de opleiding Schoonheidsspecialist zeker iets voor jou.

De volledige opleiding bestaat uit vijf deelgebieden: Handverzorging, Voetverzorging, Make-up, Gelaatsverzorging en Lichaamsverzorging. Als je alle modules doorlopen hebt, kan je met een erkend certificaat het beroep van schoonheidsspecialist uitoefenen.

 

Richt je je liever op één bepaalde specialiteit? Dan hebben we voor jou de opleidingen Nagelstylist, Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger,  Masseur of Kleuren- & stijlconsulent.

Nog geen diploma secundair onderwijs? Indien je de opleiding Schoonheidsspecialist volgt in combinatie met de  Aanvullende algemene vorming dan kan je alsnog je diploma secundair onderwijs behalen.

Laat je verwennen bij CVO SCALA!

Laat je verwennen door CVO SCALA!

Binnen de opleiding Schoonheidsspecialist, Nagelstylist, Voetverzorger als Masseur kunnen zowel mannen als vrouwen zich laten verwennen door onze cursisten tegen een zeer democratische prijs! 

Indien je graag een afspraak maakt neem je contact op met nathalie.vanfleteren@cvoscala.be

 

Vrijstellingsproeven

Heb je reeds voorkennis en wens je een vrijstellingsproef af te leggen van één of meerdere modules, registreer je dan via dit formulier.

 

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze opleiding komt in aanmerking voor opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Deze opleiding komt in aanmerking voor vlaams opleidingsverlof. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.

 

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je nog verdere informatie? Neem contact op met de coördinator 
isabel.doom@cvoscala.be