OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Kok

Het aanbod Kok.

 

Na het behalen van het certificaat Hulpkok, die bestaat uit  de modules  Basis keuken, Initiatie Warme Keuken, Koude Keuken, Dagschotels met vlees en gevogelte, Dagschotels met vis en  Nagerechten. Kan je je verder specialiseren tot Kok, in de modules Visgerechten, Vleesgerechten en Streekgerechten. Daarna vervolg je nog de opleiding met de module Dienst aan de kaart/keuken.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor structuurschema kok"

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je nog verdere informatie? Neem contact op met de coördinator 
isabel.doom@cvoscala.be

 

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze opleiding kan betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Voor deze opleiding kan je vlaams opleidingsverlof aanvragen. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.