OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Kapper

Je zit graag met de handen in het haar... letterlijk dan. Wil je graag hippe en goed verzorgde kapsels kunnen creëren?

Wij bieden je de opleiding Kapper aan. Tijdens deze opleiding ligt de nadruk op het toepassen van de aangeleerde kennis en vaardigheden in zo'n realistisch mogelijk context. We beschikken over 3 volledig uitgeruste haarstudio's en werken met kwalitatieve producten en materialen. 

Indien je nog geen voorkennis hebt, dan start je met de modules Haarverzorging en Tijdelijke omvormingen. 

Heb je wel al wat voorkennis dan kan je onmiddellijk instappen in een hogere module of kan je een afspraak maken om een vrijstellingsproef af te leggen. Neem hiervoor contact op met isabel.doom@cvoscala.be

Nog geen diploma secundair onderwijsIndien je de opleiding Kapper volgt in combinatie met de  Aanvullende algemene vorming dan kan je alsnog je diploma secundair onderwijs behalen.

De volledige structuur van de opleiding kan je op onderstaand schema raadplegen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.


Laat je haar knippen bij CVO SCALA!

Omdat er tijdens de lessen zoveel mogelijk op echte modellen wordt geoefend zijn we steeds op zoek naar mannen, vrouwen en kinderen die hun haren willen laten knippen. Tegen een erg democratisch prijs bezorgen we je een volledig afgewerkt kapsel.

Indien je graag meer informatie wenst over onze klantendienst haartooi kan je contact opnemen met daisy.demuynck@cvoscala.be

 

Start opleiding

Deze opleiding start zowel in september als in januari. Als je op de hoogte wenst gebracht te worden als er een nieuw aanbod is, vul dan dit formulier in.

 

Vrijstellingsproef

Wens je een vrijstellingsproef af te leggen van één of meerdere modules, maak dan een afspraak via dit formulier.

 

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze opleiding komt in aanmerking voor opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Deze opleiding komt in aanmerking voor vlaams opleidingsverlof. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.

 

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je nog verdere informatie? Neem contact op met de coördinator 
isabel.doom@cvoscala.be