OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Zelfstandig gespecialiseerde voetverzorger

Ben je Voetverzorger? Wil je je verder specialiseren en op die manier een grotere omzet bekomen? Dan is deze extra module een pluspunt! Je leert er alle specialisatietechnieken (onychoplastie, orthonyxie, orthoplastie) op modellen toepassen. Diabetes en een diabetische voet worden volledig uitgediept, zodat je diabetespatiënten correct kan screenen, verzorgen en adviseren!


Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB.

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.