OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Werken met Excel

Excel voor beginners
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Vrij  
Kortrijk Campus 3 Hofsteden Do.
18.10 - 21.30
5/9/2019 9/1/2020 Ja Inschrijven
Tielt Stationstraat Do.
18.30 - 21.50
5/9/2019 9/1/2020 Ja Inschrijven
Zwevegem Di.
08.30 - 11.50
10/9/2019 14/1/2020 Ja Inschrijven

Prijs

Excel voor beginners
standaard € 90,00
gedeeltelijke vrijstelling € 18,00
volledige vrijstelling € 0,00
Lesmateriaal
ICT - Excel deel 1

1. Classroom

2. G Sutie

3. Academic Download

4. Excel voor beginners 

€ 25,00 (noodzakelijk)

Excel voor beginners

In het eerste deel van de cursus Excel leer je werken met gegevens. Je leert gegevens in te voeren in het werkblad en je leert hoe je gegevens automatisch kunt invoeren in het werkblad. Je leert de gegevens op te maken en het werkblad op te maken. Je leert werken met meerdere werkbladen en je stelt zelf het aantal werkbladen in een werkmap in.

Vervolgens leer je zelf formules maken en je maakt kennis met functies. Je leert grafieken aan te maken en naar je hand te zetten.

Voorkennis

Excel voor beginners

    Om in te stappen in deze cursus heb je een deelcertificaat nodig van de cursussen aan de slag met ict en E-communicatie, internet en online diensten. Indien je over voldoende basiskennis beschikt kan je eveneens een vrijstellingsproef afleggen van beide cursussen.

Vrijstellingsproeven

Om in te stappen in deze module heb je een deelcertificaat nodig van de modules aan de slag met ict en E-communicatie, internet en online diensten. Heb je voldoende voorkennis van het werken met een computer en het internet dan kan je eveneens een vrijstellingsproef afleggen.

Volg je de volledige opleiding en slaag je voor alle evaluaties dan ontvang je het certificaat DTP-Operator. Wil je de opleiding DTP-operator bij CVO Scala volgen in combinatie met tweede kansonderwijs met het oog op het behalen van een diploma secundair onderwijs dan kan je steeds terecht bij onze partners.

Als cursist van CVO Scala krijg je voor het schooljaar 2019-2020 een toegang tot Academic Software. Daar kan je ondermeer het officiële Office-pakket downloaden en installeren op je pc. Installeer Office 365 – Word, Excel, PowerPoint, Publisher, Outlook, OneNote en Access – op je laptop, pc, Mac, smartphone of tablet. Bovendien krijg je een OneDrive cloudopslag van 1 terabyte, een virusscanner en andere softwarepakketten.

Er zijn enkele voorwaarden.

  • Wie zich voor het schooljaar 2019-2020 voor een cursus inschrijft, heeft recht op een toegangscode. De software kan één jaar gebruikt worden. Deze periode start op het moment dat je het pakket downloadt.
  • Wie zich na afloop van het abonnement opnieuw inschrijft, kan een nieuwe toegangscode vragen.
  • Elke persoon heeft recht op maximaal één toegangscode per moduleperiode.
  • Dit aanbod is in samenwerking met SignPost, die tevens verantwoordelijk is voor de technische ondersteuning.
  • Het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.
  • Naast dit aanbod kan je via Academic Shop software aankopen aan studententarief.