OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Verstellen van kledij

Verstellen van kledij is een korte module in de opleiding huishoudhulp en wordt ook als losse module aangeboden binnen de opleiding Retouches. In slechts enkele lessen leer je de meest voorkomende herstellingen aan kledij uitvoeren.

Wat leer je in de module verstellen: 

  • leren werken met een naaimachine

  • eenvoudige herstellingen uitvoeren zoals vb een scheur of winkelhaak herstellen, zakken van broeken herstellen, knopen aannaaien, elastiek insteken, zomen herstellen (handnaaien en stikken)....Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.