OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Realisaties Rok/pantalon

We combineren alle technieken uit de basismodule en steken een perfect afgewerkte rok en broek in elkaar. Je kiest, in overleg met de leerkracht, zelf het model dat je wil maken. Indien nodig werken we vooraf detailstudies van het gekozen model uit. Je maakt een eenvoudige rok en broek, een modieuze rok en broek en een vrij werkstuk.

 


Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.