OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Raamdecoratie

Er is een waaier aan gordijnen en raamtextiel voorhanden op de markt. Toch is het vaak moeilijk om de geschikte raamdecoratie te vinden die volledig past bij je interieur. Je raam beantwoordt ook niet altijd aan de standaardmaten. Hét moment om achter de naaimachine  te zitten en je gordijnen zelf te naaien !

We begeleiden je met alle tips voor het opmeten, het berekenen van de hoeveelheid stof en voor een perfecte uitvoering !


Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB.

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.