OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Masterclass video

In deze module bouwen we verder op de basistechnieken die werden aangeleerd in de modules video basis en video gevorderden. We voorzien een film via het gebruik van Lut’s en andere technieken van een bepaalde sfeer.

Daarnaast leren we technieken om o.a. actie en voedsel te filmen.


Masterclass video
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Vrij  
Zwevegem Ma.
13.30 - 16.45
9/9/2019 20/1/2020 Ja Inschrijven

Prijs

Masterclass video
standaard € 90,00
gedeeltelijke vrijstelling € 18,00
volledige vrijstelling € 0,00
Lesmateriaal
Digitaal lesmateriaal masterclass video € 3,00 (noodzakelijk)

Masterclass video

 

Voor deze opleiding kan je vlaams opleidingsverlof aanvragen. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.

Deze opleiding kan betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB.

Voorkennis

Masterclass video

    Je hebt de modules video basis en video gevorderden gevolgd.

Vrijstellingsproeven

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze module kan betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Voor deze module kan je vlaams opleidingsverlof aanvragen. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.