OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Mantel

Hedendaagse en modieuze mantels, wie wil ze niet in de kleerkast hebben hangen? In deze module vertrekken we van een eenvoudige mantel die we met verschillende afwerkingstechnieken uitwerken tot een afgewerkt geheel. In deze module leer je vooral werken met zwaardere stoffen die andere afwerkingstechnieken vragen. In overleg met de leerkracht kies je een aantal modellen. Van de moeilijkste afwerkingstechnieken maken we eerst een detailstudie. Op het einde van de lessenreeks heb je er een aantal nieuwe mantel bij.

Mantel
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Vrij  
Bavikhove SCC De Torengalm Ma.
13.30 - 16.35
9/9/2019 8/6/2020 Volzet + Wachtlijst
Bavikhove SCC De Torengalm Do.
18.30 - 21.35
12/9/2019 4/6/2020 Ja Inschrijven
Wevelgem CC Guldenberg Di.
09.00 - 12.05
10/9/2019 26/5/2020 Ja Inschrijven
Wevelgem De Startbaan Wo.
18.30 - 21.35
11/9/2019 27/5/2020 Ja Inschrijven

Prijs

Mantel
standaard € 180,00
gedeeltelijke vrijstelling € 36,00
volledige vrijstelling € 0,00
Lesmateriaal
Lesmateriaal mantel € 7,00 (noodzakelijk)

Mantel

In de lesplaats Bavikhove , Harelbeke, Hulste, Wevelgem en Waregem worden de modules aangeboden binnen het studiegebied Huishoudelijke decoratie- en naaitechnieken. Zie leertraject naaien

In de lesplaats Heule, Lauwe, Kortrijk, Izegem, Tielt, Menen, Wervik en Zwevegem worden de modules aangeboden binnen het studiegebied Mode: realisaties. Zie leertraject realisaties dameskleding 

Wat is het verschil tussen beide studiegebieden?

Studiegebied huishoudelijke decoratie- en naaitechnieken is een praktijkgerichte opleiding met een minimale theoretische onderbouw, volledig in functie van de handelingsvaardigheden. (opleiding naaien)

Studiegebied Mode: realisatie is ook een praktijkgerichte opleiding maar met een grotere theoretische onderbouw. Er wordt gestreefd naar een goeie vakkennis en zelfstandig werken. ( opleiding realisaties dameskleding)  

  

Voorkennis

Mantel

    Je hebt een goede naaiervaring nodig om deze module te volgen.

Vrijstellingsproeven

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.