OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Kleur- en stijladvies

Waar past jouw kleuradvies binnen het volledige plaatje van stijl, lichaamsbouw en persoonlijkheid van een cliënt? Je geeft deskundig advies bij de keuze van kleding en stijl. Daarbij respecteer je de wensen en persoonlijkheid van de persoon. We bouwen een stijlkaart op en structureren en verantwoorden een volledige kleur- & stylingconsultatie.


Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.