OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Italiaans koken

In deze module nemen we je mee naar de verschillende landstreken in Italië. We werken met verse, typische Italiaanse ingrediënten en maken ‘pure’ klassiekers die bij ons ook bekend zijn, zoals pizza, risotto, verse pasta, vitello tonnato, panna cotta en ossobuco.

Italiaans koken
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Vrij  
Tielt Stationstraat Wo.
18.00 - 21.55
18/9/2019 10/6/2020 Nog maar 1 plaats beschikbaar! Inschrijven

Prijs

Italiaans koken
standaard € 120,00
gedeeltelijke vrijstelling € 24,00
volledige vrijstelling € 0,00
Lesmateriaal
Lesmateriaal Italiaans koken

Het lesmateriaal omvat zowel de kosten voor de syllabus als de kosten voor de verbruikte ingrediënten.

€ 140,00 (noodzakelijk)

Italiaans koken

De cursus loopt over een volledig schooljaar, de lessen vinden om de twee weken plaats.

De eerste les breng je een keukenschort, vaatdoek en een schilmesje mee.

Voorkennis

Italiaans koken

    Geen voorkennis vereist.

Vrijstellingsproeven

Heb je reeds voorkennis en wens je een vrijstellingsproef af te leggen van één of meerdere modules, registreer je dan via dit formulier.

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Per cursus wordt aangegeven of deze wel/niet in aanmerking komt voor opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Per cursus wordt aangegeven of deze wel/niet in aanmerking komt voor vlaams opleidingsverlof. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.