OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Initiatie warme keuken

In deze module maak je kennis met verschillende producten en technieken uit de keuken. We koken ook met minder evidente ingrediënten zoals pastinaak, inktvis, artisjok, filodeeg, polentameel ... We oefenen de basishandelingen met eenvoudige bereidingen zoals penne carbonara, gele paprikasoep, ratatouille, rijsttaart ... Geleidelijk aan wagen we ons aan eigentijdse verfijnde bereidingen: aardpeersoep, viscrumble, zomerse carpaccio’s, winterse gratins en chutneys. De seizoenen vormen onze inspiratiebron voor de ingrediënten en smaken. Tussendoor krijg je ook een pak praktijktips, waardevolle hints en achtergrondinformatie over de gebruikte voedingsstoffen.

Bistro
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Vrij  
Torhout Campus Eureka Do.
18.00 - 22.00
23/1/2020 4/6/2020 Ja Inschrijven
Franse keuken voor beginners
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Vrij  
Oostende De Foodbox Di.
13.30 - 17.30
21/1/2020 2/6/2020 Ja Inschrijven
Initiatie warme keuken
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Vrij  
Roeselare Campus Groenestraat Ma.
18.00 - 22.00
20/1/2020 25/5/2020 Ja Inschrijven
Torhout Campus Eureka Ma.
18.00 - 22.00
20/1/2020 25/5/2020 Ja Inschrijven
Koken voor gasten
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Vrij  
Izegem Bellevue Wo.
18.00 - 22.00
22/1/2020 3/6/2020 Ja Inschrijven

Prijs

Koken voor gasten
standaard € 120,00
gedeeltelijke vrijstelling € 24,00
volledige vrijstelling € 0,00
Lesmateriaal
Lesmateriaal Koken voor gasten

Het lesmateriaal omvat zowel de kosten voor de syllabus als de kosten voor de verbruikte ingrediënten.

€ 175,00 (noodzakelijk)
Franse keuken voor beginners
standaard € 120,00
gedeeltelijke vrijstelling € 24,00
volledige vrijstelling € 0,00
Lesmateriaal
Lesmateriaal hulpkok € 175,00 (noodzakelijk)
Initiatie warme keuken
standaard € 120,00
gedeeltelijke vrijstelling € 24,00
volledige vrijstelling € 0,00
Lesmateriaal
Hulpkok - Initiatie warme keuken € 155,00 (noodzakelijk)
Bistro
standaard € 120,00
gedeeltelijke vrijstelling € 24,00
volledige vrijstelling € 0,00
Lesmateriaal
Lesmateriaal hulpkok € 175,00 (noodzakelijk)

Koken voor gasten

De cursus loopt over een volledig schooljaar, de lessen vinden wekelijks plaats.

De eerste les breng je een keukenschort, vaatdoek en een schilmesje mee.

Franse keuken voor beginners

De cursus loopt over een volledig schooljaar, de lessen vinden wekelijks plaats.

De eerste les breng je een keukenschort, vaatdoek en een schilmesje mee.

Initiatie warme keuken

De cursus loopt over een volledig schooljaar, de lessen vinden wekelijks plaats.

De eerste les breng je een keukenschort, vaatdoek en een schilmesje mee.

Bistro

De cursus loopt over een volledig schooljaar, de lessen vinden wekelijks plaats.

De eerste les breng je een keukenschort, vaatdoek en een schilmesje mee.

Voorkennis

Koken voor gasten

    Voor deze cursus is er geen voorkennis vereist.

Franse keuken voor beginners

    Voor deze cursus is er geen voorkennis vereist.

Initiatie warme keuken

    Voor deze cursus is er geen voorkennis vereist.

Bistro

    Voor deze cursus is er geen voorkennis vereist.

Vrijstellingsproeven

Voor deze cursus is er geen voorkennis vereist.

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze module kan betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Voor deze module kan je vlaams opleidingsverlof aanvragen. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.