OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Handverzorging

Handverzorging bestaat uit de modules Handverzorging en Basiskennis van de hand.

In deze modules leer je een professionele basisverzorging uitvoeren, verzorg je de huid en de nagels, geef je een weldoende massage, lak je de nagels, verwerf je theoretisch inzicht in de huid- en nagelaandoeningen en in de anatomie van de hand en de arm.

Op het einde van deze opleiding ontvang je een deelcertificaat van de module Handverzorging en een deelcertificaat van de module Basiskennis van de hand.

Deze opleiding loopt over een volledig semester, met 1 lesmoment per week.


Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze module komt in aanmerking voor opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Deze module komt in aanmerking voor vlaams opleidingsverlof. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.