OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Gelaatsverzorging speciale behandelingen

In de module Gelaatsverzorging Speciale behandelingen oefen je voornamelijk het uitvoeren van een klassieke gelaatsverzorging op klanten. Hierbij komen echter nog verschillende speciale maskers en technieken aan bod: collageen masker, peel-off alginaatmaskers, thermisch plaaster masker ... Je leert ook gebruikmaken van verschillende toestellen voor gelaatsverzorging, weliswaar met de nodige theoretische ondersteuning.

Deze opleiding loopt over 1 semester, met 1 lesmoment per week.


Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Verwante opleidingen

Verwante opleidingen

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.