OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Gelaatsverzorging

Onze huid verandert en veroudert door externe en interne factoren. Als gelaatsverzorger analyseer, reinig en revitaliseer je de huid zodat het gelaat opnieuw een frisse uitstraling krijgt. We behandelen ook de hals en het decolleté. Naast het praktische werk, maak je kennis met de producten en leer je cliënten op een aangename manier ontvangen en advies geven.

De Gelaatsverzorging bestaat uit 3 modules (Technologie initiatie gelaatsverzorging, Initiatie gelaatsverzorging, Technologie gelaatsverzorging) die samen aangeboden worden. Na het afronden ontvang je van elke afzonderlijke module een deelcertificaat.

Deze opleiding loopt over 1 schooljaar, met 1 lesmoment per week.


Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze module komt in aanmerking voor opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Deze module komt in aanmerking voor vlaams opleidingsverlof. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.