OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Ensemble

In deze module staan de tailleur – tweestuks of ensemble centraal. Je leert specifieke uitvoeringstechnieken en pastechnieken voor een tailleur – tweestuks of ensemble. Je maakt een rok, broek of kleedje met een bijpassend jasje. Daarna ga je de uitdaging aan om een ensemble met een speciale zak of kraag naar eigen keuze te creëren. Is alles vlot gegaan, dan kan je nog vrij stuk uitwerken. Bij alle creaties hebben we voldoende aandacht voor de huidige modetrends en afwerkingstechnieken.

 

Ensemble
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Vrij  
Bavikhove SCC De Torengalm Ma.
18.30 - 21.35
9/9/2019 8/6/2020 Nog maar 1 plaats beschikbaar! Inschrijven
Hulste Dorpshuis De Rijstpekker Di.
18.30 - 21.35
10/9/2019 26/5/2020 Nog maar 1 plaats beschikbaar! Inschrijven
Bavikhove SCC De Torengalm Wo.
18.30 - 21.35
11/9/2019 27/5/2020 Volzet + Wachtlijst
Bavikhove SCC De Torengalm Do.
13.30 - 16.35
12/9/2019 4/6/2020 Nog maar 1 plaats beschikbaar! Inschrijven

Prijs

Ensemble
standaard € 180,00
gedeeltelijke vrijstelling € 36,00
volledige vrijstelling € 0,00
Lesmateriaal
Lesmateriaal Ensemble € 7,00 (noodzakelijk)

Ensemble

In de lesplaats Bavikhove , Harelbeke, Hulste, Wevelgem en Waregem worden de modules aangeboden binnen het studiegebied Huishoudelijke decoratie- en naaitechnieken. Zie leertraject naaien

In de lesplaats Heule, Lauwe, Kortrijk, Izegem, Tielt, Menen, Wervik en Zwevegem worden de modules aangeboden binnen het studiegebied Mode: realisaties. Zie leertraject realisaties dameskleding 

Wat is het verschil tussen beide studiegebieden?

Studiegebied huishoudelijke decoratie- en naaitechnieken is een praktijkgerichte opleiding met een minimale theoretische onderbouw, volledig in functie van de handelingsvaardigheden. (opleiding naaien)

Studiegebied Mode: realisatie is ook een praktijkgerichte opleiding maar met een grotere theoretische onderbouw. Er wordt gestreefd naar een goeie vakkennis en zelfstandig werken. ( opleiding realisaties dameskleding)  

  

Voorkennis

Ensemble

    Je hebt  een goede naaiervaring nodig om deze module te volgen.

Vrijstellingsproeven

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.