OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Digitale tekst- en paginaopmaak: Indesign

Je kan ervoor kiezen om alle modules van de opleiding DTP-operator te volgen en het certificaat te behalen, maar je kan ook enkel deze modules volgen waarin je interesse hebt of waarin je je wilt bijscholen.

Indesign 1
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Vrij  
Oostende Campus Kroonlaan Do.
18.00 - 21.10
16/1/2020 4/6/2020 Ja Inschrijven

Prijs

Indesign 1
standaard € 90,00
gedeeltelijke vrijstelling € 18,00
volledige vrijstelling € 0,00
Lesmateriaal
ICT - Indesign 1 (Oostende) € 15,00 (noodzakelijk)

Indesign 1

Voorkennis

Indesign 1

    Iedere cursist kan vrij instappen in de cursus Indesign deel 1. Wil je echter instappen in een hoger niveau dan dien een vrijstellingsproef af te leggen van de voorgaande cursussen.

Vrijstellingsproeven

Iedere cursist kan vrij instappen in de cursus Indesign deel 1. Wil je echter instappen in een hoger niveau dan dien een vrijstellingsproef af te leggen van de voorgaande cursussen.

Volg je de volledige opleiding en slaag je voor alle evaluaties dan ontvang je het certificaat DTP-Operator. Wil je de opleiding DTP-operator bij CVO Scala volgen in combinatie met tweede kansonderwijs met het oog op het behalen van een diploma secundair onderwijs dan kan je steeds terecht bij onze partners.

Als cursist van CVO Scala krijg je voor het schooljaar 2019-2020 een toegang tot Academic Software. Daar kan je ondermeer het officiële Office-pakket downloaden en installeren op je pc. Installeer Office 365 – Word, Excel, PowerPoint, Publisher, Outlook, OneNote en Access – op je laptop, pc, Mac, smartphone of tablet. Bovendien krijg je een OneDrive cloudopslag van 1 terabyte, een virusscanner en andere softwarepakketten.

Er zijn enkele voorwaarden.

  • Wie zich voor het schooljaar 2019-2020 voor een cursus inschrijft, heeft recht op een toegangscode. De software kan één jaar gebruikt worden. Deze periode start op het moment dat je het pakket downloadt.
  • Wie zich na afloop van het abonnement opnieuw inschrijft, kan een nieuwe toegangscode vragen.
  • Elke persoon heeft recht op maximaal één toegangscode per moduleperiode.
  • Dit aanbod is in samenwerking met SignPost, die tevens verantwoordelijk is voor de technische ondersteuning.
  • Het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.
  • Naast dit aanbod kan je via Academic Shop software aankopen aan studententarief.