OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Digitale tekst- en paginaopmaak 2

Digitale tekst en paginaopmaak 2: Indesign 2
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Vrij  
Kortrijk Campus 3 Hofsteden Do.
18.10 - 21.30
23/1/2020 18/6/2020 Ja Inschrijven

Prijs

Digitale tekst en paginaopmaak 2: Indesign 2
standaard € 90,00
gedeeltelijke vrijstelling € 18,00
volledige vrijstelling € 0,00
Lesmateriaal
ICT - Indesign 2

1. Classroom

2. G Sutie

3. Academic Download

4. Online cursus

€ 3,00 (noodzakelijk)

Digitale tekst en paginaopmaak 2: Indesign 2

De cursus Indesign 2 is een praktijkgericht vervolg op de basiscursus Indesign. Je oefent de theorie in via praktijkopdrachten en leert vlot werken met het programma. Technieken zoals het werken met alinea- en tekenstijlen worden herhaald. Er wordt dieper ingegaan op het spelen met effecten en modi en het maken van speciale vormen zoals een pop-upkaart.
Je leert uitgebreide technieken bij de opmaak van omvangrijke documenten. Je maakt kennis met geavanceerde gereedschappen en leert op een correcte manier teksten opmaken en drukklaar maken. Hierbij wordt aandacht besteed aan het gebruik van verschillende papiersoorten en inkten, zoals proceskleuren en Pantone kleuren. Ook de verschillende afwerkingstechnieken, zoals UV-spotlak of werken met een kapvorm, zijn van belang bij het opmaken van je document.

Voorkennis

Digitale tekst en paginaopmaak 2: Indesign 2

    In stappen in deze cursus kan enkel na het behalen van een deelcertficaat van de module Digitale tekst- en paginaopmaak 1 of door het afleggen van een vrijstellingsproef voor de module Digitale tekst- en paginaopmaak 1.

Vrijstellingsproeven

Wie kan inschrijven?

Deze module is niet instapvrij. Enkel cursisten die slaagden voor de module Digitale tekst- en paginaopmaak 1 en hiervan een deelcertificaat bezit. Of slaagden voor de vrijstellingsproef van Digitale tekst- en paginaopmaak 1.

Evaluatie

In deze module worden er geen examens, toetsen of evaluaties afgenomen. De cursist maakt onder begeleiding van de docent een portfolio van werkstukken. Deze werkstukken worden beoordeeld aan de hand van de leerplandoelstellingen van het leerplan.

 Leerplan

CVO 3 Hofsteden werkt enkel met de leerplannen goedgekeurd en erkent door de Vlaamse overheid. Je vindt het leerplan DTP-operator hier.