OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Digitale fotografie 1

Waarom leren fotograferen?

Niets is zo fijn als een mooie herinnering vast te leggen, maar niets is zo frustrerend als je camera niet wilt doen wat jij in gedachten hebt. In deze cursus proef je van de wereld van de digitale fotografie. Je maakt kennis met jouw camera en leert tips en trics om een mooie compositie te maken. Na deze cursus ben je klaar om in de stappen in de opleiding fotografie of je kan leren hoe je jouw foto's moet bewerken in de cursussen Photoshop en Photoshop Elements.


Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

 Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vindt u alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.