OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Dagschotels met vlees en gevogelte

In deze vervolgmodule bereiden we vlees en gevogelte, met oog voor de precieze en gewenste gaartijd. We steken heerlijke gerechten en verrassende combinaties in elkaar. In de herfst staat wild uiteraard ook op het menu. 
Met de uitleg, tips en trucjes van de chef kom je tot fraai gepresenteerde dagschotels die iedereen doen watertanden. We beginnen met eenvoudige bereidingen zoals carpaccio’s, quiche en tartiflette en focussen ons later op meer verfijnde bereidingen zoals amandelveloutésoep met komkommerpareltjes, konijn met mosterdsaus of gevuld kalkoengebraad met rozemarijnaardappeltjes. Bij iedere maaltijd hoort ook een verrukkelijk dessert.


Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze module kan betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Voor deze module kan je vlaams opleidingsverlof aanvragen. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.