OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Dagschotels met vis

In deze module spitsen we ons toe op smaakvolle bereidingen met vis. Je bereidt verschillende vissoorten, diverse vissoepen en begeleidende sausen. We gebruiken ook minder gekende vissoorten zoals zwaardvis en meerval. De module start met eenvoudige bereidingen zoals ciabatta met zalm en tapenade of tongscharretjes met Bruggekaas. Geleidelijk aan bereiden we meer verfijnde bereidingen zoals mosselsoep met kokosmelk en zwaardvis met pijnboompittensaus. Feestelijke gerechten zoals oesters en sushi staan natuurlijk ook op het menu. Het resultaat is een fraai gepresenteerd gastronomisch menu.


Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze module kan betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Voor deze module kan je vlaams opleidingsverlof aanvragen. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.