OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Combinatiesnitten dames

In de module Basissnitten leerde je de 4 basissnitten, deze 4 snitten worden echter meestal onderling gecombineerd in de meeste kapsels.

We beginnen deze module met het opnieuw inoefenen van deze basissnitten en bouwen zo de moeilijkheidsgraad op. Je leert knippen met een scheermes. Na het volgen van deze module krijg je een beter inzicht in de dameskapsels.

We werken vaak op modellen. Soms knip je ook eens elkaars haar.

Er wordt ook verwacht dat je 2 kindersnitten uitvoert.


Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Verwante opleidingen

Verwante opleidingen

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.