OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

C#

C#
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Vrij  
Kortrijk Campus 3 Hofsteden Ma.
18.10 - 21.30
2/9/2019 23/12/2019 Ja Inschrijven

Prijs

C#
standaard € 90,00
gedeeltelijke vrijstelling € 18,00
volledige vrijstelling € 0,00
Lesmateriaal
ICT - Programmeren

1. Classroom

2. G Sutie

3. Academic Download

4. Online cursus

€ 3,00 (noodzakelijk)

C#

In deze module leer je programmeren. Je verkent de syntaxis, leert iteraties maken, voert berekeneningen uit en ontwerpt je eigen programma's.

Voorkennis

C#

    Om in te stappen in deze cursus dien je een deelcertificaat te hebben van de modules aan de slag met ict en e-communicatie, internet en online diensten. Indien je over voldoende basiskennis van het werken met de computer en het internet beschikt, kan je eveneens een vrijstellingsproef afleggen.

Vrijstellingsproeven

Deze module is niet instapvrij. Om te kunnen inschrijven voor deze cursus heb je een deelcertficaat behaald van de modules Aan de slag met ict en E-communicatie, internet en online diensten of indien je voldoende basiskennis van de computer en het internet hebt, kan je een vrijstellingsproef voor beide modules afleggen.

Volg je de volledige opleiding en slaag je voor alle evaluaties dan ontvang je het certificaat DTP-Operator. Wil je de opleiding DTP-operator bij CVO Scala volgen in combinatie met tweede kansonderwijs met het oog op het behalen van een diploma secundair onderwijs dan kan je steeds terecht bij onze partners.

Als cursist van CVO Scala krijg je voor het schooljaar 2019-2020 een toegang tot Academic Software. Daar kan je ondermeer het officiële Office-pakket downloaden en installeren op je pc. Installeer Office 365 – Word, Excel, PowerPoint, Publisher, Outlook, OneNote en Access – op je laptop, pc, Mac, smartphone of tablet. Bovendien krijg je een OneDrive cloudopslag van 1 terabyte, een virusscanner en andere softwarepakketten.

Er zijn enkele voorwaarden.

  • Wie zich voor het schooljaar 2019-2020 voor een cursus inschrijft, heeft recht op een toegangscode. De software kan één jaar gebruikt worden. Deze periode start op het moment dat je het pakket downloadt.
  • Wie zich na afloop van het abonnement opnieuw inschrijft, kan een nieuwe toegangscode vragen.
  • Elke persoon heeft recht op maximaal één toegangscode per moduleperiode.
  • Dit aanbod is in samenwerking met SignPost, die tevens verantwoordelijk is voor de technische ondersteuning.
  • Het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.
  • Naast dit aanbod kan je via Academic Shop software aankopen aan studententarief.