OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Bijzondere nagelstylingstechnieken

In deze module specialiseer je je in het werken met gel en acryl om de natuurlijke nagel te verstevigen of te verlengen. Daarbij speel je weliswaar ook in op de nieuwste trends.

Deze module loopt over een volledig semester, met 1 lesmoment per week.

Na het afronden van deze module ontvang je, naast het deelcertificaat Bijzondere nagelstylingstechnieken ook het certificaat Nagelstylist.


Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Verwante opleidingen

Verwante opleidingen

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.