OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Basis kinder- en tienerkleding

Zoals in de module Basis naaien, leer je ook in deze module stap voor stap kleding maken. Je verkent de mogelijkheden van de naaimachine en alles wat erbij komt kijken. Onder begeleiding van je leerkracht leer je allerhande basistechnieken en steek je heel wat op over kleurencombinaties en stoffenkeuze. Met al deze kennis kan je zelf een pyjama, een trui, een zomerkleedje … voor je kleine spruit maken.


Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.