OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Aanvullende voetverzorging

We gaan dieper in op bijzondere aandoeningen van voeten, huid en nagels. Je leert ze te verzorgen, geeft advies, stuurt klanten door naar de arts, volgt ze op, je legt bijzondere verbanden, werkt met het freesapparaat, leert specifieke verzorgingstechnieken … Je verwerft verder inzicht in de anatomie en fysiologie van het onderste lidmaat. De organisatie van het werk komt ook ruim aan bod.

Na het afronden van deze module behaal je het certificaat Voetverzorger.


Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.