OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

IN DE KIJKER

Spaans versneld

Wil je graag Spaans leren maar heb je door je drukke job weinig tijd om naar de les te komen? Dan kan je een cursus Spaans ook in gecombineerd onderwijs volgen, zie 1920 Spaans 1 en 2 versneld. Deze cursus omvat 50% contactonderwijs en 50% zelfstandige verwerking van de leerstof via het zelfstandig leerplatform. Je gaat dubbel zo snel vooruit als de cursisten in de gewone cursussen.

Meer info

IN DE KIJKER

Nederlands@home

Heb je een drukke job en vind je het moeilijk om op vaste momenten naar de les te komen? Deze opleiding is niet gebonden aan vaste lesmomenten. De start- en einddata liggen vast maar je werkt grotendeels op eigen tempo aan de opdrachten. Je verwerkt de leerstof zelfstandig via ons elektronisch leerplatform. De leerkracht staat klaar om je online te helpen. Er zijn slechts twee contactsessies waarbij je naar school komt. 

Je hebt een recente computer of laptop met webcam, een ingebouwde microfoon, een koptelefoon en een stabiele internetverbinding nodig. Je kan goed alleen studeren. Je hebt elke week tijd om online te studeren. Je kan goed werken met internet.

Cursusaanbod tweede semester!

Je popelt van verlangen om je in te schrijven voor de cursussen van het tweede semester? Dat kan vanaf maandag 9 december via www.cvoscala.be en natuurlijk ook op onze secretariaten.

Nieuws & agenda

Agenda